Over SaaS Online

Bedrijfs Profiel

SaaS Online heeft zijn oorsprong in 2006. De opkomst van software diensten vanuit de cloud was de inspiratie om deze oplossing te gebruiken voor kleine zelfstandigen. Begonnen met Hosted Exchange en later uitgebreiden met diensten als managed antivirus, virtual office en sharepoint. Vandaag zijn deze diensten niet meer weg te denken. SaaS vormt de basis van een goede automatisering!

In Zaltbommel

Ons kantoor bevindt zich in het pittoreske en historische  centrum van Zaltbommel. De ingang is bij de HEMA.  Bij het groene metalen hek belt u aan bij 2COUNT. Ons kantoor delen we met het administratie kantoor 2COUNT. Een ideale combinatie van zowel ICT als administratie gerelateerde zaken. Voor startende bedrijven  een onestop shopping concept. Een goede boekhouding en veilige ICT zijn de essentiële fundamenten voor een goede bedrijfsvoering en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Vragen? Stel ze gerust!

Onzeker over uw ICT zaken of vragen hoe het beter en veiliger kant? Aarzel niet , neem vrijblijvend contact met ons op. Klik op de knop voor meer informatie.

Onze klanten