SaaS online

SaaS Online helpt u optimaal gebruik te maken van Software as a Service
Online software biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele desktop software. SaaS Online helpt u optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. Dat begint bij een deskundig advies. Vervolgens begeleiden we u bij het overstappen op SaaS-applicaties en het eventueel onderbrengen van documenten, databases en andere gegevens op onze externe server. Uiteraard kunt u online software combineren met desktop sofware die u in eigen beheer houdt.

Weten hoe SaaS uw bedrijf slagvaardiger maakt? Neem vrijblijvend contact op met SaaS Online via het contactformulier ».

Met online software wordt uw organisatie flexibeler, uw software betrouwbaarder en houdt u de kosten volledig in de hand.

Software as a Service (SaaS): kennis effectief gebruiken
Kennis is in steeds meer organisaties het belangrijkste productiemiddel. Om die kennis effectief te gebruiken is krachtige software nodig. Maar desktop software is kostbaar en moet voortdurend bijgewerkt en onderhouden worden. Bovendien heeft u er server-capaciteit voor nodig en niet te vergeten: voor elke werkplek een licentie. En als u thuis bent of onderweg? Dan heeft u niets aan uw dure softwarepakketten.

Internetbrowser is voldoende: u kunt uw software via internet overal direct gebruiken
Met Software as a Service kunt u altijd de meest recente software online gebruiken zonder dat u die zelf hoeft aan te schaffen of te beheren. SaaS Online neemt u alle zorg voor het beheer van uw applicaties uit handen en zorgt dat overal en altijd uw software via internet ter beschikking staat. Ook uw Office bestanden en CRM-gegevens kunnen we op onze externe server opslaan en zijn dan voor u overal ter wereld toegankelijk. Via een internetverbinding werkt u op uw eigen of iedere andere computer met de nieuwste online software en heeft u toegang tot uw Office documenten en andere gegevens.

Online software: werken waar en wanneer u maar wil
Met SaaS Online kunt u werken zoals u gewend bent, onafhankelijk van tijd en plaats. Niet alleen Microsoft Outlook (inclusief uw mailboxen, contactpersonen en agenda's), maar ook bijvoorbeeld het complete Microsoft Office pakket (inclusief uw documenten en opslagruimte), Microsoft Windows Sharepoint en zelfs uw CRM-systeem: SaaS Online zorgt dat al uw veelgebruikte software online beschikbaar is. Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u overal ter wereld met uw via internet aan de slag. De online software wordt professioneel beheerd en tegen een vast bedrag per maand staat de software via internet tot uw beschikking.

Voor een volledig overzicht van de Software as a Service-pakketten die SaaS Online aanbiedt; klik op de tabbladen boven aan de pagina.

Goede redenen voor Software as a Service
Software as a Service (SaaS) wint snel terrein van de traditionele manier van software kopen en installeren op uw pc('s). Toonaangevende ontwikkelaars als Microsoft erkennen dat het SaaS-concept de toekomst heeft. Steeds meer professionele softwaregebruikers stappen dan ook over op Software as a Service. Ze halen kostbare applicaties niet meer zelf in huis, maar nemen een abonnement op hun veelgebruikte software via internet. Daar hebben ze goede redenen voor:

U bent natuurlijk niet altijd op kantoor. Maar zou het niet
handig zijn als u wl steeds...

lees meer

Het maken van gegronde beslissingen, opstellen van realistische planningen, en...

lees meer

Samenwerken draait om communicatie. Maar een team zit niet altijd in dezelfde ruimte bij...

lees meer

Outlook is in veel organisaties de basis van de communicatie met collega's en externe...

lees meer

Het berichtenverkeer dat bij uw organisatie binnenkomt is zwaar vervuild. Het merendeel...

lees meer